Benify Summit 2019 - Employee Experience

Anmäl dig här

Benify Summit 2019 - Employee Experience

Hur skapar man en positiv helhetsupplevelse för sina medarbetare – idag och i framtiden?

Temat för årets härligaste HR-event är ett begrepp som det surrats mycket om den senaste tiden: Employee Experience. Hur ser en positiv medarbetarupplevelse ut, och hur skapar man den? En sak är säker: den som lyckas ökar engagemanget bland sina medarbetare och stärker samtidigt sitt arbetsgivarvarumärke.

Vi på Benify laddar för fullt inför en dag späckad med intressanta talare, nya insikter, roliga överraskningar och inspirerande samtal med kollegor från alla tänkbara branscher. Vi kommer också att presentera de arbetsgivare som fått bäst resultat i 2019 års Förmånskollen – Sveriges största förmånsundersökning.

Efter förra årets succé är förväntningarna skyhöga inför vårens upplaga av Benify Summit. Och vi lovar att ingen kommer att bli besviken. Varmt välkommen!

När? 23 april kl. 13.00–17.00 (registrering från kl 12.00)
Var?  Oscarsteatern, Stockholm

Några av talarna:

Sofia Kacim
Generation X, Y eller Z – det är lätt att gå vilse bland alla kategorier. Kommunikationsexperten Kacim är den man ringer till om man vill veta vad yngre talanger efterfrågar och hur man når fram med sitt budskap till denna svårfångade målgrupp.

Heléne Lidström
Författaren bakom boksuccén Det Nya Arbetslivet har över 20 års erfarenhet av ledarskap från flera multinationella företag. Mest känd är hon för förändringsarbetet som ledde till att Microsoft utsågs till Sveriges bästa arbetsplats tre år i rad.

Göran Adlén
Den som har varit med om en Göran Adlén-föreläsning brukar inte glömma det i första taget. Författaren, framtidsspanaren och energiknippet är alltid först med det senaste – och kan förmedla sina insikter som få andra. Måste upplevas på plats!

  • 1
    Intressanta talare
  • 2
    Nya insikter
  • 3
    Roliga överraskningar
"Framtidens arbetsplats är definitivt digital, men vi får aldrig glömma bort den mänskliga aspekten. Min vision är att göra medarbetarupplevelsen mer personlig med hjälp av ny teknik – inte mindre."
Joakim Alm
VD Benify

Anmäl dig här