Inspelat webbinarium: Lär dig hantera psykisk ohälsa på jobbet

Se webbinariet här

Inspelat webbinarium: Lär dig hantera psykisk ohälsa på jobbet

Psykisk ohälsa är ett av våra största samhällsproblem och drabbar människor i alla åldrar. Att samtala och att våga fråga är nyckeln till att i tid uppmärksamma de individer som mår dåligt. Men vad kan du som arbetsgivare göra för att främja psykisk hälsa? Och vilka verktyg kan du erbjuda?

I samband med Världshälsodagen för psykisk hälsa bjöd Benify, tillsammans med vår samarbetspartner Ahum, in till ett kostnadsfritt webbinarium för att beröra utmaningar kring psykisk hälsa på arbetsplatsen.

I det här inspelade webbinariet får du bland annat veta hur du kan se tidiga tecken på psykisk ohälsa, vad det kan bero samt hur du gör för att få genomslag för frågor som rör psykisk ohälsa.

 

Medverkande:

Ellen Risto

Ellen är leg. psykolog och Chief Psychology Officer med erfarenhet av a

rbete- och organisationspsykologi och primärvård. Ellen har flerårig erfarenhet av att arbeta med klienter inom organisationer, samt privat och offentlig sektor. 

 
Ellen Risto 1

 

Allireza Ghahremani

Allireza grundade Weekli 2016 och ägnade tre år åt att mäta och studera beteendemönster i 350 team i olika organisationer. 2018 stöttade han några psykologer att skapa en iKBT-plattform för behandling vilken senare slogs ihop med Ahum. För ett år sen tog han över Ahum och arbetar numera med innovation inom psykologisk behandling. 

 

Picture2 hs

 

Malin Börefelt

Malin är Senior Business Developer på Benify och leder oss igenom webbinariet.

Malin börefelt

 

När? On demand

Var? Online - registrera dig via formuläret till höger för att ta del av webbinariet.

 

Varmt välkommen!

Världsdagen för psykisk hälsa infaller den 10 oktober varje år. Den instiftades av World Federation for Mental Health 1992 och är till för att skapa större medvetenhet och förståelse för psykisk hälsa och ohälsa. Temat för året är gemensam digital inkludering, motverkar utanförskap och isolering. 

  • 1
    Upptäck tidiga tecken på psykisk ohälsa
  • 2
    Så förankrar du frågorna hos ledningen
  • 3
    Bästa modellen för psykiskt välbefinnande
"Psykisk ohälsa är ett av våra största samhällsproblem och drabbar människor i alla åldrar"

Titta på webbinariet här