Webbinarium: Framtidens arbetsgivare – en arbetsplats i förändring

Anmäl dig här

Webbinarium: Framtidens arbetsgivare – en arbetsplats i förändring

Vilka trender ser vi på svenska arbetsplatser när det kommer till medarbetarhälsa, engagemang och distansarbete? Med avstamp i Benifys senaste rapport Framtidens arbetsgivare: En arbetsplats i förändring, går vi i detta inspelade webbinarium på djupet i frågor som rör dig som arbetsgivare i en orolig tid.

400x400_graphic

Rapporten är framtagen i samråd med Kantar Sifo och bjuder på trender och framåtblickar inom förmåner och medarbetarnöjdhet. Hela  15 000 medarbetare deltog i årets undersökning och resultatet ger således en unik insikt i dagens arbetsplatser.

Få reda på vilka förmåner som uppskattas i högst utsträckning, hur medarbetarna ställer sig till att återgå till kontoret igen samt vilken generation som är mest – och minst – nöjd med sina arbetsgivare. Hör även vilka riskfaktorer man som arbetsgivare bör vara uppmärksam på och hur medarbetarna ser på sina arbetsgivare ur ett omvärldsperspektiv.

Var? Online – registrera dig via formuläret till höger för att titta på webbinariet.

Varmt välkommen!

Medverkande:

 

Laurina Qvarnström Round

Laurina Qvarnström
Laurina är personalvetare och affärsrådgivare inom Commercial Operations med erfarenhet av undersökningar, medarbetarupplevelse och employer branding. Laurina har varit projektledare för studien som ligger till grund för rapporten – Framtidens arbetsgivare. Laurina har även mångårig erfarenhet av att arbeta med både privat- och offentlig sektor, såväl som chef samt och konsult.

 

 

Malin börefelt

Malin Börefelt
Malin Börefelt är senior affärsutvecklare på Benify med stort engagemang för hälsa och kommunikation, gärna i kombination av varandra. Malin tillsammans med sina kollegor ser till att Benify har ett relevant förmånsutbud samt engagerade användare och glada kunder.

  • 1
    Inblick och trender kring arbetsklimatet
  • 2
    Hybrida lösningar och flexibla arbetsplatser
  • 3
    Förmåner, personalhälsa och medarbetarengagemang
"Generation Z är den generation som mår allra bäst på jobbet"
ur Benifys rapport Framtidens Arbetsgivare, 2022

Fyll i formuläret för att titta på webbinariet