Webinar_600x200_1

Har din HR-avdelning ett utmanande 2024 framför sig? Det är ni inte ensamma om. Nyligen gjorde Benify en undersökning där 551 svenska arbetsgivare fick dela med sig av sina tankar om allt som har med HR att göra – från kompetensbrist och kostnadsbesparingar till medarbetarengagemang. 

I vår kommande rapport, Framtidens HR idag, delar vi med oss av resultatet. Till stor del handlar det om de utmaningar HR-Sverige står inför – men också hur man på bästa sätt kan få bukt med dem. 

Nyfiken på att tjuvkika redan nu på våra upptäckter? Då är du välkommen till webbinariet med samma namn; Framtidens HR idag. Där kommer vi dels gå igenom resultaten av vår undersökning, dels presentera tips och strategier som kan hjälpa dig lösa framtidens HR-problem redan idag. Oavsett om det handlar om sjunkande engagemang, skenande sjukskrivningar eller kampen om kompetensen. 

När: När som helst

Var: Online - hämta via formuläret 

Medverkande: 

Laurina Qvarnström Round - BW

Laurina Qvarnström

Laurina är affärsrådgivare inom Commercial Operations på Benify, med erfarenhet av undersökningar, medarbetarupplevelse och employer branding. Laurina har även mångårig erfarenhet av att arbeta med både privat och offentlig sektor, såväl som chef som konsult.

Malin Börefelt Round BW

Malin Börefelt

Malin är Product Lead för Benifys förmånsteam. Med över 10 års erfarenhet av förmånsutveckling, både inom privat och offentlig sektor, leder Malin och hennes kollegor arbetet med att säkerställa att Benify alltid erbjuder ett relevant och attraktivt förmånsutbud.

Vi går igenom:

  • 1
    Trenderna och utmaningarna som kommer forma HR-året 2024 
  • 2
    Verktyg och metoder för att höja medarbetarnas engagemang 
  • 3
    Hur man vinner kampen om kompetensen 

Hämta webbinariet här