Webbinarium om hälsa och välmående

För att lyssna på webbinariet fyll i nedan:

Webbinarium om hälsa och välmående

Hur kan du som arbetsgivare ta ett helhetsgrepp kring personalhälsan och ge varje medarbetare rätt förutsättningar att förbättra sin hälsa?

Många erbjuder redan idag förmåner inom hälsa och trygghet, som till exempel friskvårdsbidrag och olika försäkringar. Utmaningen ligger i att nå fram till varje enskild medarbetare – inte bara de redan hälsofrälsta. Här gäller det att både kunna erbjuda ett brett och relevant utbud, och att paketera det på ett lättillgängligt sätt. För det är bara när hälsoåtgärderna faktiskt används som de kan ge effekt.

I ett kostnadsfritt webbinarium delar Malin Öhlin, produktansvarig inom hälsa och försäkring på Benify, med sig av tips som hjälper dig att lyckas med hälsostrategin. Hon presenterar också Benifys nya modul för hälsa och välmående, som utvecklats i nära samarbete med våra kunder för att möta de utmaningar som finns på dagens arbetsplatser. Lyssna bekvämt online när du vill.

halsoutmaningen-LP

  • 1
    Ta ett helhetsgrepp om hälsofrågan
  • 2
    Erbjud något för alla – inte bara de redan hälsofrälsta
  • 3
    Ge varje medarbetare incitament att förbättra sin hälsa
"Statistiken när det gäller ohälsan ser dyster ut, men med ett aktivt och strategiskt hälsoarbete kan man vända trenden. Det gäller att möta varje medarbetare utifrån sina unika utmaningar."
Malin Öhlin
Produktansvarig hälsa och försäkring, Benify

För att lyssna på webbinariet fyll i nedan: