Så påverkas offentlig sektor av nya pensionspremierna

Anmäl dig här

Så påverkas offentlig sektor av nya pensionspremierna

Pensionen är ofta den enskilt största tillgången vi har – och sedan årsskiftet får anställda i offentlig sektor högre pensionspremier. Men har dina medarbetare tid, kunskap och intresse för att hantera sina pensionsplaceringar? Och hur kan du som arbetsgivare med rätt verktyg underlätta för dina medarbetare att göra hållbara fondval?

Pension_image

I vårt webbinarium förklarar Kalle Erlandzon, doktor i finansiell ekonomi och VD för pensionsrådgivningstjänsten Lifeplan, och Niklas Englund, Chief Commercial Officer i Lifeplan med mångårig erfarenhet av såväl traditionell som digital rådgivning – hur du kan hjälpa dina medarbetare att ta ansvar för sina pensionsplaceringar.

De kommer att presentera de förändringar inom kommunal tjänstepension som gäller från årsskiftet, och hur dessa förändringar kommer att påverka den framtida pensionen. Du kommer också få en presentation av Lifeplan, som är Sveriges största digitala pensionsrådgivare, och få höra varför det är så viktigt med uppföljning och bevakning av pensionsportföljen. Sedan årsskiftet finns även krav på att pensionsrådgivare måste beakta kundernas hållbarhetspreferenser, Lifeplan har vidareutvecklat rådgivningstjänsten så att användaren enkelt kan spara i just hållbara fonder.

När: On-demand när det passar dig, helt kostnadsfritt.


Medverkande:

Kalle Erlandzon
Doktor i finansiell ekonomi, VD och medgrundare av Lifeplan

Niklas Englund
Chief Commercial Officer i Lifeplan

  • 1
    Ta del av vad de höjda pensionpremierna innebär för medarbetarna
  • 2
    Upptäck fördelarna med ständig bevakning av pensionsportföljen
  • 3
    Lär dig om hållbara val och om Lifeplan
"Pension är ofta den enskilt största tillgången vi har, men den glöms ofta bort"
Kalle Erlandzon
Doktor i finansiell ekonomi, VD och medgrundare av Lifeplan

Se webbinariet här: