Hamnar dina medarbetares pensioner i förmedlarnas fickor?

Registrera dig här

Hamnar dina medarbetares pensioner i förmedlarnas fickor?

Dagens pensionssystem lägger stort ansvar på den enskilda spararen, som oftast saknar tillräcklig kunskap för att göra bra val. Detta faktum utnyttjas av förmedlare som drivs av höga provisioner och kickbacks från dyra fondlösningar. Med rätt kunskaper kan du och dina medarbetare undvika de vanligaste misstagen, och öka chanserna till en god ekonomi på ålderns höst.

Lifeplan_case_Antura_pension

Det svenska pensionssystemet är svårnavigerat, och i förmedlingsbranschen finns det gott om de som ser till sitt eget bästa snarare än spararnas. Hur kan man få en överblick över hela sitt pensionskapital, säkerställa en god avkastning och undvika att sparandet äts upp av höga avgifter?

I det här inspelade webbinariet får du en genomgång med Niklas Englund, pensionsexpert från den oberoende rådgivningstjänsten Lifeplan.

Registrera dig i formuläret till höger för att titta på webbinariet.

 

  • 1
    Skaffa bättre koll på din framtida pension
  • 2
    Undvik avgifterna som äter på sparandet
  • 3
    Få oberoende råd för dig och dina anställda
"Kunskapen om hur pensionsmarknaden fungerar bakom kulisserna är för låg idag, även bland arbetsgivare. En stor del av medarbetarnas tjänstepension går i själva verket rakt ner i rådgivarnas fickor genom höga fondavgifter."
Niklas Englund
Pensionsexpert, Lifeplan